Comfortabel én milieubewust op vakantie: We gaan weer meer met de auto in plaats van met het vliegtuig (deel 1).

Jarenlang was vliegen de meest populaire vervoersmethode om op een vakantiebestemming aan te komen. Maar met onze bewustwording van de enorme CO2-uitstoot die ons vliegverkeer teweegbrengt, is deze trend op zijn retour.

Als fanatieke autorijders vragen wij ons al jaren af waarom men niet eerder tot het inzicht is gekomen om met de auto op vakantie te gaan. U bent ontzettend mobiel en hoeft nooit te haasten om een vlucht te missen. Achter het stuur bent u helemaal zelf de baas over uw tijd. En dat is natuurlijk waar het tijdens een vakantie allemaal om draait. Bovendien is er niets luxer dan met uw eigen auto de wereld te kunnen ontdekken…

U vraagt u misschien af: hoe dan? Neem notities, want er zijn heel veel opties. In deze blog delen we alvast een aantal van de voordelen die wij mogelijk maken. Bijvoorbeeld door uw auto uit te rusten met ingebouwde navigatie, bent u verzekerd van een zorgeloze rit, waarbij u niet afhankelijk bent van uw mobiele internetbundel, snelwegborden en ouderwetse wegenkaarten.

Of u nu op weg bent naar het prachtige Portugal, het gastvrije Griekenland of het schone Scandinavië… Vrijwel altijd heeft u stukken waar u honderden kilometers recht vooruit moet rijden. En na een tijdje wordt dan toch die voet op het gaspedaal wat zwaar… Ontspannen en onbezorgd die lange afstanden rijden doet u met cruise control. Geen snelheidsovertredingen, niet steeds op uw snelheid hoeven letten, en dus onderweg alvast meer tijd om te genieten van de omgeving. Win-win!

Binnenkort volgt deel twee van deze blog, waarin we nog meer geweldige opties voorleggen om van uw auto een vijfsterren-vakantie-vervoersmiddel te maken!