U wilt nu eindelijk wel eens genieten van een perfect geluid tijdens de (lange) autoritten die u maakt? Wij leggen u graag alles uit over de audio-inbouwmogelijkheden die onze gerenommeerde en ervaren inbouwspecialisten binnen no-time aan uw auto kunnen uitvoeren.

Heeft u er ook genoeg van om steeds maar weer verkeerd te rijden als u ergens naartoe moet waar u minder bekend bent? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het plaatsen van een compleet navigatiesysteem in uw auto is bij ons geen probleem.

Een inbraak is de angst van nogal wat auto-eigenaren en kan voor een gigantische financiële schade zorgen. Logisch dat u er alles aan doet om het dievengilde het wat dat betreft zo moeilijk mogelijk te maken. Voor alles rondom beveiliging en het snel terugvinden van een ontvreemde auto bent u bij onze professionals aan het juiste adres. Ons Track & Trace-systeem werkt op basis van hardware, wordt op een onzichtbare plaats in uw auto ingebouwd en staat in verbinding met software op de server. Zelf installeren is een vrij lastige klus terwijl onze professionals daar minder dan een half uurtje voor nodig hebben! Wist u dat ons Track & Trace systeem eenvoudig in uw auto geplaatst kan worden, desgewenst gewoon op locatie!

Blijft het inparkeren een zorg? Wellicht is het monteren van parkeersensoren een verstandige beslissing. Want een onverwachte botsing, kan nog veel duurder uitvallen… Geen organisatie-stress want CAR Media regelt alles!

Rittenregistratie: zoveel redenen om het wel te doen, geen redenen om het niet te doen. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u op maat. Geen keuzestress meer.

Handsfree bellen; wel zo veilig! U voorkomt een hoop boetes én u hoeft zichzelf geen zorgen meer te maken dat u aangehouden wordt; zeker zo relaxed. Onze inbouwspecialisten weten precies welke carkit het beste in uw auto en bij u past!

Meer weten over onze overige services? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!