Ook CAR Media vindt dat alle hardwerkende (vrachtwagen)chauffeurs van Nederland best een keer in het zonnetje gezet mogen worden. Net als het initiatief ‘Dag van de Vrachtwagenchauffeurs’ is ook CAR Media ervan bewust dat vrachtwagenchauffeur een serieus onmisbaar vak is.

De Dag van de Vrachtwagenchauffeur is dit jaar op 9 december en deze dag is een jaarlijks terugkerend evenement om waardering over te brengen want zonder al die hardwerkende chauffeurs komen al die levensmiddelen, bouwmaterialen, pakketten, kleding, containers, stukgoederen en onderdelen nergens aan.

Ze zijn de onmisbare schakel in een land waar distributie centraal staat. Chauffeur zijn is een vak! Tal van bedrijven en organisaties ondersteunen dit initiatief al: BP, Albert Heijn, Jumbo, TVM, Randstad, Mercedes, Scania, Etos en Gall & Gall en straks nog veel meer.

Er zijn verschillende bedrijven die iets georganiseerd hebben. Kijk hiervoor op https://dagvandevrachtwagenchauffeur.nl.CAR Media laat met deze aandacht aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur zien dat ze achter de chauffeurs staan.

https://dagvandevrachtwagenchauffeur.nl/laat-je-inspireren/