HEEFT U EEN VRAAG? CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE

Contacteer ons

Track & Trace

Informatie

Een Track & Trace-systeem voor de auto werkt op basis van hardware. Op een onzichtbare plaats in de auto wordt de hardware ingebouwd. Deze staat in verbinding met software op de server. Dankzij deze oplossing is de auto op ieder moment in het ‘vizier’.

Zelf installeren is lastig, maar onze professionals hebben daar over het algemeen minder dan 30 minuten voor nodig. Een systeem voor Track & Trace kan gemakkelijk in de (zakelijke) auto gezet worden, desgewenst gewoon op locatie. Vervolgens kunt u gebruik maken van track en trace, op basis van nauwkeurige GPS-plaatsbepaling en realtime inzicht vanuit de software op de server.

Voordeel

Volledige controle over elke beweging van uw wagenpark en altijd en direct inzage tot in het detail
Met de laatste technieken is uw wagenpark 24/7 te volgen op ieder apparaat en uw 100% belastingproof ritregistratie is ten alle tijden te raadplegen!
Ook voor kleinere transportbedrijven kunnen boordcomputers in combinatie met software voor fleet management interessant zijn. Helemaal nu de producten en diensten in abonnementsvorm afgenomen kunnen worden. De investering is daardoor lager.

Voertuig

Inbouwlocatie

Opdracht
Belastingproof de weg op?

Vul dan het formulier in…

Nadat u het formulier ingevuld heeft, verwerken wij uw gegevens en nemen contact met u op.