Comfortabel én milieubewust op vakantie: We gaan weer meer met de auto in plaats van met het vliegtuig (deel 2).

Jarenlang was vliegen de meest populaire vervoersmethode om op een vakantiebestemming aan te komen. Maar met onze bewustwording van de enorme CO2-uitstoot die ons vliegverkeer teweegbrengt, is deze trend op zijn retour. In onze vorige blog deelden wij als fanatieke autorijders al vol overtuiging waarom wij altijd al wisten dat met de auto op vakantie zoveel meer te bieden heeft. Nu is het tijd voor deel twee!

“Zijn we er al?!” Wie gegarandeerd niet kunnen wachten, dat zijn de kids op de achterbank. Voor hen is zo’n reis een hele zit, met heel veel kilometers asfalt. Saai, ja! Maar elke ouder weet wel dat het helaas toch zelden slaapverwekkend genoeg is… Gelukkig staat de techniek voor niets tegenwoordig. Met ingebouwde multimedia zijn ook de kinderen op plaats bestemming nog vóórdat ze alles hebben kunnen zien wat ze graag wilden kijken!

Of u nu ongeduldig van aard bent, of gewoon ontzettend uitkijkt naar uw vakantiebestemming… Onderweg kunt u zelf ook alvast helemaal dat vakantiegevoel krijgen dankzij een ingebouwd audiosysteem. Binnen de kortste keren ligt u aan het Spaanse strand, als u onderweg al met een prachtig vol geluid kunt meezingen met ‘Vamos a la playa’. Daar krijgt u het op voorhand al warm van!

Over warmte gesproken… Vergeet niet om vóór vertrek gebruik te maken van onze aircoservice, zodat u het hoofd goed koel houdt! En heeft u specifieke wensen om van uw auto een ‘cruise schip’ te maken – of dat nu voor vakantie is of gewoon voor de dagelijkse werkpendel – neem dan contact op met Car Media, om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee en maken vele oplossingen op maat.