Audio

Wilt u voor de zomer nieuwe speakers? Of vindt u muziek in uw auto belangrijk? Koop dan een subwoofer bij CAR Media. De subwoofer wordt voor uw ingebouwd. U kunt hier ook speakers bij kopen. Deze hebben we in verschillende soorten en maten.

Camerasystemen

Bent u geen held in achteruit inparkeren? Dan is dit camerasysteem echt iets voor u. het camerasysteem zit bevestigd naast de kentekenplaat. Hier kunt u op zien wat er achter u gebeurd en of dit veilig is!

Parkeerbeveiliging

Wilt u een piepje horen als u bijna tegen een object aanzit met uw voertuig? Schaf dan parkeersensoren aan bij CAR Media

Deze worden ingebouwd in welk voer/vaartuig dan ook.

Carkits

Jaarlijks vallen er helaas nog steeds veel slachtoffers door niet-handsfree bellen. Bellen in een auto zonder carkit is strafbaar en vanzelfsprekend erg gevaarlijk. Daarnaast is de boete voor niet-handsfree bellen momenteel € 230,- . Voor dit bedrag kan er al een carkit in uw voertuig geïnstalleerd worden. Uiteraard bieden we diverse oplossingen.

Beveiligen camper/caravan

Gaat u met de camper of caravan op vakantie en laat u hem stallen in een stalling? Dan is een peilzender, wat u nodig heeft. Een peilzender zendt 1 x per dag een signaal uit. Met die signaal kunt u zien waar uw voertuig zich bevind. Als het voertuig gestolen wordt kunt u het voertuig blijven volgen.

Trekhaken

Heeft u een auto zonder trekhaak gekocht en wilt u wel graag een trekhaak op deze auto? Schaf deze dan aan bij CAR Media. De prijzen zijn vanaf 550,- incl. btw.