De Mi01 peilzender is een ware innovatie op het gebied van autodiefstalbeveiliging en is geschikt voor elk type voertuig! Het grote voordeel en meerwaarde van dit systeem is dat je online en via de app uw voertuig in de gaten kunt houden.

  • Kiwa SCM goedgekeurd TV01 terugvindsysteem
  • Wereldwijde dekking en 24/7 alarmcentrale
  • Interne batterij met GSM, Radio Frequentie en 360 graden GPS antenne
  • Na-diefstal terugvindsysteem voor al uw bezittingen

De afgelopen jaren is diefstal van auto’s, transportmiddelen en werkmaterieel alleen maar toegenomen. Veel consumenten en bedrijven kiezen er daarom voor hun kostbare en dierbare bezittingen te voorzien van een beveiligingssysteem. Niet alle beveiligingssystemen blijken altijd afdoende te zijn voor bescherming tegen het steeds professioneler wordende dievengilde. Met de Mi01 Peilzender bent u het dievengilde echter een stap voor.

De Mi01 Peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde dekking. De peilzender zorgt ervoor dat uw object, of het nu een auto, boot, tractor of kunstwerk is, altijd te vinden is. De Mi01 Peilzender is voorzien van verschillende unieke technische functionaliteiten waardoor de peilzender niet te hacken is.

Online platform & app
Via het online platform en de app heeft u altijd in één overzicht al uw objecten inzichtelijk. Minimaal eenmaal per dag verstuurt de peilzender een bericht naar ons platform en de meldkamer, aan de hand van dit bericht wordt de locatie van de zender bepaalt. Uiteraard is deze locatie ook zichtbaar in de MiApp die beschikbaar voor iOS en Android.

Bekijk hier de volledige informatie over hoe de peilzender werkt, product specificaties en de voordelen.