Ook Car Media vindt dat alle hardwerkende (vrachtwagen)chauffeurs van Nederland best een keer in het zonnetje gezet mogen worden. Net als het initiatief ‘Dag van de Vrachtwagenchauffeur’ is ook CAR Media zich ervan bewust dat vrachtwagenchauffeur een serieus onmisbaar vak is.

De Dag van de Vrachtwagenchauffeur is in 2020 op donderdag 10 december. Dit jaarlijks terugkerend fenomeen wordt ieder jaar op de tweede donderdag van december gehouden! Dit om waardering over te brengen. Want zonder al die hardwerkende chauffeurs komen al die levensmiddelen, bouwmaterialen, pakketten, kleding, containers, stukgoederen en onderdelen nergens aan.

Ze zijn de onmisbare schakel in een land waar distributie centraal staat. Chauffeur zijn is een vak! Tal van bedrijven en organisaties ondersteunen dit initiatief al: BP, Albert Heijn, Jumbo, TVM, Randstad, Mercedes, Scania, Etos en Gall & Gall en straks nog veel meer.

Er zijn verschillende bedrijven die iets georganiseerd hebben. BAS truck center biedt alle chauffeurs die een bezoek brengen aan de werkplaats in Nijmegen, Veghel, Tilburg of Veldhoven iets lekker aan. Zo ook heeft Bergnet een lekker attentie voor alle chauffeurs. DAF biedt chauffeurs een bezoek aan DAF-fabriek en DAF museum aan.

CAR Media laat met deze aandacht aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur zien dat zij achter de chauffeurs staat.

Laat je inspireren!