HEEFT U EEN VRAAG? CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE

Contacteer ons

NaviRem

Informatie

Uw BMW heeft een heel mooi navigatiesysteem. Veel navigatiesystemen zijn inmiddels gestolen uit dit type BMW. Ook uit uw auto kan het navigatiesysteem binnen 2 minuten gestolen worden.
Door het innovatieve ontwerp van de NaviRem hoeft u als bestuurder geen extra handelingen te verrichten. Geen gedoe dus met extra handzenders of afdekkappen! Enkel de waarschuwingsstickers zijn zichtbaar. De Navirem is naast voor de meeste types BMW ook inzetbaar voor de meeste modellen van Audi.

Voordeel

  • Onzichtbaar voor de bestuurder
  • Geen extra handzenders of kappen
  • Duidelijke waarschuwingsstickers op de ramen
  • Solide verbinding tussen navigatie en carrosserie.

Bij veel inbraken is er geen zichtbare braakschade  aan de buitenzijde. Hoe kan dat? Inbrekers hebben steeds meer digitale mogelijkheden. Zo kunnen ze de handzender of het alarmsysteem kopiëren of manipuleren waarna ze eenvoudig toegang kunnen krijgen tot uw BMW. Het demonteren van het navigatiesysteem is binnen 90 seconden gebeurd. Het geeft een hoop rompslomp en de schadekosten zijn extreem hoog! Met de aanwezigheid van een NaviRem wordt de inbreker geconfronteerd met een extra barrière waarbij hij licht nodig heeft en geluid moet maken. Dit zijn juist zaken die een inbreker wil vermijden. Dit in combinatie met de extra tijd die nodig is, maakt het onaantrekkelijk het navigatiesysteem te stelen.

Voertuig

Inbouwlocatie

Opdracht

Blijven genieten van uw navigatiesysteem? Dan is NaviRem de oplossing.

Vul dan het formulier in…

Heeft u een leaseauto? Neem dan contact op met uw leasemaatschappij. Met diverse
leasemaatschappijen zijn reeds afspraken gemaakt.