HEEFT U EEN VRAAG? CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE

Contacteer ons

Voorkom de diefstal van uw voertuig met de LoJack KeyJack

De laatste tijd worden voertuigen steeds vaker gestolen door de zogeheten “relay-attack”, waarbij de autodief het voertuig kan openen en starten zonder de originele sleutel. In deze uitzending van RTL Nieuws legt beveiligingsexpert Henk van Vliet uit hoe makkelijk het is om bijvoorbeeld een Tesla te stelen. LoJack Benelux zorgt ervoor dat u uw voertuig kunt beveiligen tegen deze criminelen, met de introductie van de LoJack KeyJack. De KeyJack is een opbergzakje voor uw auto sleutel, dat het signaal voor de “relay-attack” blokkeert.

De KeyJack is gemaakt van speciale, gelaagde stof om het RF signaal van uw autosleutel te blokkeren. Als u uw autosleutel in de KeyJack opbergt, kan uw voertuig niet worden gestolen door het RF signaal van uw sleutel te kopiëren. Een veelvoorkomende wijze van diefstal is dat een autodief in het holst van de nacht uw auto steelt door op dat moment voor uw huis het RF signaal van uw sleutel te kopiëren. De autodief hoeft hiervoor niet in te breken, het RF signaal van uw autosleutel zendt vanuit uw huis door de muren naar buiten. Door uw autosleutel in de KeyJack op te bergen, blokkeert u het RF signaal en is uw auto veilig. LoJack Benelux adviseert u om ‘s nachts uw autosleutel in de KeyJack op te bergen, u verlaagt hiermee de kans op diefstal aanzienlijk.

KENMERKEN

  • Ontworpen voor voertuigbeveiliging en gegevensbescherming van kleine apparaten. Ook toepasbaar voor forensisch gebruik, executive reizen, persoonlijke beveiliging en EMP/CME-bescherming.
  • Drie lagen hoogafschermende stof met aan alle kanten met dubbele gepaarde naadconstructie.
  • Waterbestendige ballistische nylon buitenmaterialen.
  • Demping van WiFi (2,4 & 5 GHz), Bluetooth, mobiele signalen (4G LTE +), GPS, RFID en radiosignalen met gemiddeld 60-80dB.
  • EMI-afscherming en RFI-afscherming.
  • Riemlus om een sleutelhanger te bevestigen.
  • Afmetingen: 127 mm x 825 mm.
  • Toepasbaar voor o.a. autosleutels, keyfob, toegangskaarten, creditcards, zenders en USB geheugen.
  • Uniek serienummer op elke KeyJack, voor asset-tracking en bewijs van bewaring.

Bestellen


AANSCHAFFEN
De KeyJack kan los worden aangeschaft voor €24,95 (inclusief BTW).  Indien u uw KeyJack bestelt bij aanschaf van uw LoJack na-diefstal systeem, ontvangt u een korting van 28% en betaalt u slechts €17,95 (inclusief BTW).Voor projecten en volume-afspraken kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

INSTRUCTIE

De KeyJack werkt alleen als de bovenkant is dichtgevouwen en gesloten met de elastische band. De buitenste laag van de KeyJack is gemaakt van water- afstotend materiaal, maar de KeyJack mag niet worden gewassen. Indien de KeyJack beschadigd is, neem dan geen risico en neem contact op met LoJack Benelux voor vervanging. De KeyJack is gedekt door drie jaar garantie. Heeft u ook een reservesleutel? Het signaal hiervan kan mogelijk ook worden gebruikt door criminelen om uw voertuig te starten. Daarom is het te adviseren om de reservesleutel te bewaren in een kluis, de batterij eruit te halen of deze ook in een KeyJack op te bergen.