U moet er toch niet aan denken dat u ’s ochtends wakker wordt en ziet dat uw auto weg is. Of u komt terug bij de parkeerplaats na een avondje stappen en de plek waar u uw auto had geparkeerd is leeg! Diefstal van met name auto’s en motoren is natuurlijk niet nieuw, maar de laatste tijd worden voertuigen steeds vaker gestolen door de zogeheten ‘relay-attack’, waarbij de dief het voertuig kan openen én starten zonder de originele sleutel. LoJack Benelux zorgt ervoor dat u uw voertuig kunt beveiligen tegen diefstal met de introductie van de LoJack KeyJack. De KeyJack is een opbergzakje voor je autosleutel, dat het signaal van de relay-attack blokkeert.

De KeyJack werkt alleen als de bovenkant is dichtgevouwen en gesloten met de elastische band, zie afbeelding. De KeyJack is gedekt door drie jaar garantie en kan los worden aangeschaft voor € 24,95 (inclusief BTW).

Bestelt u uw KeyJack bij aanschaf van uw LoJack na-diefstal systeem? Dan ontvangt u een korting van 28% en betaalt u slechts € 17,95 (inclusief BTW).